Yhteystiedot

Olen koulutukseltani hieroja ja kuntohoitaja, kasvatustieteiden kandi, varhaiskasvatuksenopettaja sekä talouden ja hallinnon tradenomi. Lisäksi minulla on artesaanin koulutus ja olen innokas tekemään monenlaista puuhaa käsilläni. Lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Kuusamossa luonnon ja eräilyn parissa ja rakkaus metsiin ja muuhun luontoon on säilynyt läpi elämän. Näillä eväin olen perustanut tämän yrityksen ja pikkuhiljaa laajentanut toimintaani, jotta voisin tarjota asiakkailleni ”täyden palvelun paketin” ja monin tavoin ikimuistoisen elämyksen. 
 
Räätälöimme sinulle kokonaisvaltaisen hemmottelu- tai elämysloman juuri sinun tarpeisiisi ruukin upeissa maisemissa. Ryhmällesi tarjoamme virkistys- tai tiimipäivän luonto- ja eräaktiviteetteineen. Saunomisen ja kylpemisen oheen on mahdollista saada myös kehon hyvinvointia lisäävää ohjattua toimintaa. Kysy myös yöpymisestä glamping-luksusteltassa tai Tentsilessä uudessa Strömforsin Elämysmajoituskohteessamme.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä lomake ja otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.
Contact Form Demo
Strömforsin ruukki sijaitsee Ruotsinpyhtään kirkonkylässä noin 18 km Loviisan keskustasta. Matkaa Helsingistä on vain 113 km. Ruukkiin pääsee pääkaupunkiseudulta omalla autolla tunnissa ja bussilla noin kahdessa. Bussibysäkki on noin kolmen kilometrin päässä toimitilastamme, mutta tulemme hakemaan asiakkaamme autolla läheiseltä moottoritien liittymän pysäkiltä pysäkiltä aina tarvittaessa mm. kursseille tai jurttasaunaan tullessanne.
Tule viihtymään Strömforsin ruukkiin Loviisan Ruotsinpyhtäälle vain noin tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Hemmottele itseäsi Strömfors Hyvinvoinnin jurttasaunan lempeissä löylyissä monipuolisten aktiviteettien äärellä ruukkikylän idyllissä, Kymijoen varrella.
© 2024 Strömfors Hyvinvointi Wellness
envelopephone-handsetchevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram