TYHY-päivät ja juhlat

Vietä unohtumaton virkistyspäivä Strömforsin ruukin ainutlaatuisessa idyllissä. Tuo työporukkasi rentoutumaan ja kokemaan aidosti yhteisöllinen päivä äänimaljarentoutuksen, joogan tai luontoaktiviteetin parissa. Wanhan Navetan tunnelmalliset tilat sekä ihanan happirikkaat ja kosteat löylyt antava Jurttasaunamme takaavat päivän, joka jää kehon sekä sielun muistiin. Räätälöimme teille toiveidenne mukaisen päivän aktiviteetin sekä ruokailun kera.
Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous!

Räätälöidyt TYHY-päivät

Räätälöimme tyhy-päiväsi toiveidesi mukaan. Tarjolla on ryhmärentoutuksia mm. äänimaljarentoutusta, metsämindfullnessia sekä muita liikunta- ja luontoelämykisä, kuten patikointia, melontaa, yhteisöllistä ruuanlaittoa (mm. muurinpohjalättyjä villiyrttisalaatin kera) sekä tietysti rentouttava jurttasauna paljun kera. 
Erikoisuutena ainutlaatuinen ja pidetty tyhy-hierontakurssimme!
Voitte sisällyttää tyhy-päiväänne myös draamaopastuksia, jossa ruukin rautarouva Virginia af Forselles tai Kalaasiemäntä Amanda kertoo opastuskierroksella elävästi ruukin historiasta .
Myös tervetuliasismaljat/ kahvit sekä kaikki ruokailut järjestyvät kauttamme.

Halutessanne järjestämme teille majoituksen, saunaillan, ruokailun sekä muuta vapaa-ajan ohjelmaa mm. luontoaktiviteettejä, liikuntaa tai rentoutustuokion.

Strömforsin Ruukissa on useita käsityöläisten pajakauppoja, taidenäyttelyitä sekä ainutlaatuisen kaunis ruukkimiljöö, joka jo sinänsä on upea ja rentouttava kokemus. Olemme saaneet hyvää palautetta tyhy-päivistämme ja osallistujat ovat kokeneet aitoa rentoa yhdessäoloa, joka on tärkeintä lisäämään vuorovaikutusta työntekijöiden välillä sekä lisäämään yhteisön työhyvinvointia.

Pyydä tarjous!

Yhteystiedot

JuhlatVoit järjestää tiloissamme polttarit, syntymäpäivät, pikkujoulut, sukujuhlat tai ystäväporukan illanvietot saunoen, paljuillen Wanhan Navetan idyllisessä ympäristössä. Tuo omat ruuat ja juomat tai tilaa syötävät esimerkiksi pitopöytä valmiiksi katettuna meiltä.

Järjestämme myös majoitusta tarvittaessa. 

 

Kysy tarjous!

Yhteystiedot

Kuvagalleria

Ota yhteyttä!

Tule kokemaan unohtumaton elämys. Räätälöimme sinulle hemmotteluloman tai ryhmällesi tyhy- tai tiimipäivän luontoaktiviteetteineen. Tarjoamme myös monipuolisesti kehon hyvinvointia lisäävää ohjattua toimintaa saunomisen ja kylpemisen oheen. Meiltä saat kokonaisvaltaisen paketin juuri sinun tarpeisiisi elämysmajoituksineen ja ruokailuineen.
Ota yhteyttä
Tule viihtymään Strömforsin ruukkiin Loviisan Ruotsinpyhtäälle vain noin tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Hemmottele itseäsi Strömfors Hyvinvoinnin jurttasaunan lempeissä löylyissä monipuolisten aktiviteettien äärellä ruukkikylän idyllissä, Kymijoen varrella.
© 2024 Strömfors Hyvinvointi Wellness
envelopephone-handsetcrosschevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram