Stömforsin Jurttasauna

Strömforsin ruukin Jurttasaunassa saat ainutlaatuisen elämyksen ja nautinnollisen saunan samalla kertaa. Tule hemmottelemaan itseäsi ruukin tunnelmalliseen miljööseen!

Saunaelämys joka ei unohdu

Jurttasaunaelämys rentouttaa ja eheyttää kehon sekä mielen.

JURTTASAUNA

Puilla lämmitettävässä Jurttasaunassa on kosteat happirikkaat löylyt ja rauhaa henkivä tunnelma. Sauna soveltuu niin perhekäyttöön ja pienemmille porukoille, kuin suuremmillekin ryhmille, jopa 20 saunojaa sopii lisälauteiden avulla mainiosti. Kokonaisuuteen kuuluu 10 hlön kylpytynnyri sekä pukeutumis- ja oleskelutilat vastapäisen Wanhan Navetan yhteydessä. Kylmillä ilmoilla pukeutumis- sekä oleskelutilana toimii Hierontakeskus Sofian tilat, jotka sijaitsevat niin ikään Wanhassa Navetassa aivan jurttasaunan vieressä.

Järjestämme jurttasaunalla erilaisia teemasaunoja niin naisille, kuin miehillekin. Eri teemoina on esim. morsiussauna, ruususauna, yrttisauna, turve- tai tervasauna. Kysy lisää!

Voit valita valmiin "saunapaketin", jolloin pääset heti löylyihin ja paljuun tai vaihtoehtoisesti edullisemman "omatoimipaketin", jolloin me laitamme veden paljuun ja sytytämme kamiinan ja kiukaan, mutta asiakas hoitaa loppulämmitykset sekä lopputyöt itse. Samalla voit viettää aikaa läheistesi kanssa ja vaikka grillata tai käydä luontokävelyllä, kanotoimassa, fillaroimassa jne.

Saunalle voi halutessaan tilata tuoreita tai pakastevihtoja sekä erilaisia perinnesaunahoitoja (mm. turve-, savi-, villiyrtti, terva). Hoidot saa omatoimihoitoina, jolloin hoidot toimitetaan valmiiksi saunalle ja asiakas tekee hoidot ohjeiden mukaan itsenäisesti. Saunomisen lomassa pääset viilentymään Kymijokeen uudelta uimalaituriltamme ympäri vuoden.

Järjestämme myös majoitusta tarvittaessa. Kysy lisää.

Yhteystiedot

Räätälöi oma elämys- ja hyvinvointipäiväsi

Tarjontaamme kuuluu mm.
 • asiakastilaisuudet ryhmille tilauksesta mm. tyhy-, tiimi- ja virkistyspäivät, kaveriporukat, perheet jne.
 • erilaiset teemasaunat mm. polttari-, morsius-, turve-, terva-, savi- ja yrttisaunat
 • melontaa, suppailua, tai muuta aktiviteettia ennen saunaa
 • turve- ja savihoidot kasvoille ja koko keholle
 • hunaja-elämänsuolanaamiot koko keholle
 • rentouttavat pää- ja kasvohieronnat
 • ryhmärentoutus- ja kehonhuoltotuokiot
 • pakastevastoja aina saatavilla
 • mahdollisuus tilata toiveidenne mukaista huikopalaa saunalle
 • esimerkkipaketti 1 jurttasauna + palju + illanviettotilat 8 henkilölle 345€ Talvihinta 375€. Lisähenkilöt hintoihin +10-20€ riippuen ryhmän koosta. (hinnat sis.alv. 24%).
 • esimerkkipaketti 2 jurttasauna + illanviettotilat 8 henkilölle 195€ (sis.alv. 24%)
 • jokainen kokonaisuus hinnoitellaan erikseen. Pyydä tarjous!
 
Kysy tarjousta!
Yhteystiedot

Kuvagalleria

Ota yhteyttä!

Tule kokemaan unohtumaton elämys. Räätälöimme sinulle hemmotteluloman tai ryhmällesi tyhy- tai tiimipäivän luontoaktiviteetteineen. Tarjoamme myös monipuolisesti kehon hyvinvointia lisäävää ohjattua toimintaa saunomisen ja kylpemisen oheen. Meiltä saat kokonaisvaltaisen paketin juuri sinun tarpeisiisi elämysmajoituksineen ja ruokailuineen.
Ota yhteyttä
Tule viihtymään Strömforsin ruukkiin Loviisan Ruotsinpyhtäälle vain noin tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Hemmottele itseäsi Strömfors Hyvinvoinnin jurttasaunan lempeissä löylyissä monipuolisten aktiviteettien äärellä ruukkikylän idyllissä, Kymijoen varrella.
© 2024 Strömfors Hyvinvointi Wellness
envelopephone-handsetcrosschevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram