Elämysmajoitus

KESÄLLÄ 2022 STRÖMFORSISSA VOI MAJOITTUA MYÖS SUOSITUISSA GLAMPING-LUKSUSTELTOISSA!

Miltä tuntuisi nukkua yö luonnon helmassa pehmeällä patjalla ja tyynyllä ja herätä linnunlauluun auringon noustessa. Glamping luksustelttailussa sinun ei tarvitse kokea telttailun ikävimpiä puolia eli teltan kasaamista ja purkamista. Strömforsin Elämysmajoitus tarjoaa glamping-telttailua ruukkialueella Wanhan Navetan toimitilojemme läheisyydessä idyllisen ruukkikylän laitamilla. Erähenkisille on tarjolla Tentsile- ja telttamajoitusta Hattarniemen eräretkikohteessamme täysin omassa rauhassa rentoutuen. Lue lisää alta!

Majoitu Glamping-luksusteltasssaStrömfors Hyvinvoinnin Wanhan Navetan toimitilojen ja Jurttasaunan välittömässä läheisyydessä voit nukkua yösi joko suositussa Glamping-luksusteltassa (glamorous camping). Telttoja on erikokoisia ja ne on pystytetty puisille terasseille. Kattokorkeutta on enemmän, kuin normaaleissa teltoissa, joten oleskelu teltassa on miellyttävää. Teltoissa on myös ikkunat hyttysverkoilla, sekä patjat ja makuupussit tai vuodevaatteet toiveesi mukaan. 

Wanhan Navetan toimitilojemme keittiö, wc, suihku sekä viihtyisät oleskelutilat ovat majoittujien käytössä. Aamukahvin, lounaan sekä iltapalankin voit ostaa viereisestä Wanhan Navetan Kahvilasta. Grillejä ja tulipatoja löytyy useampia, joten voit nauttia grillaamisesta ja istuskelusta tulen äärellä omassa rauhassasi. Jurttasauna on vuokrattavissa edulliseen majoittuja hintaan ja myös yleisiä saunavuoroja järjestetään, mikäli majoittujia on runsaammin.

Majoitu ruukin ytimessä lähellä luontoa omassa rauhassa, mutta kaikkien nähtävyyksien ja palveluiden läheisyydessä. Meiltä voit vuokrata myös kanootin, kajakin tai suppilaudan ja lähteä nauttimaan Kymijoesta omalta laiturilta aivan teltta-alueen vierestä.

Kysy lisää!

Yhteystiedot

Hattarniemen elämysmajoituskohde

Enemmän eräilyä ja omaa rauhaa kaipaaville suosittelemme Hattarniemen elämysmajoituskohdetta. Kohteeseen on n. 5 km eli 40 min. melontamatka, mutta kohteeseen pääsee myös autolla n. 700 m päähän. Hattarniemen yöpymispakettiin on mahdollista saada kaikki tarvittavat välineet; telttapatjat, makuupussit, kaasukeitin, grillipuut, melontakartta jne.

Hattarniemi on upea luonnonkaunis paikka, johon saa joko teltta- tai Tentsile-majoituksen. Kohteessa on kuivakäymälä, puita sekä grillipaikka rantakallioilla. Luontopäivän lopuksi on upeaa istua tulen äärellä katsellen auringonlaskua Kymijoelle. Hattarniemessä voi myös uida sekä kalastaa. 

Tästä retkestä jää takuuvarmasti upea elinikäinen muisto

Yhteystiedot

Kuvagalleria

Tule viihtymään Strömforsin ruukkiin Loviisan Ruotsinpyhtäälle vain noin tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Hemmottele itseäsi Strömfors Hyvinvoinnin jurttasaunan lempeissä löylyissä monipuolisten aktiviteettien äärellä ruukkikylän idyllissä, Kymijoen varrella.
© 2023 Strömfors Hyvinvointi Wellness
envelopephone-handsetchevron-downchevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram